Małgorzata Sęp-Olszewska

Koordynator fundacji w obszarze rozwoju i wspierania kobiet.

Kontakt: malgorzatasep@wp.pl

Moja przyjaciółka Lidka, zaproponowała mi stworzenie dla Was swojej własnej przestrzeni w Fundacji Tadam oraz przejęcie funkcji koordynatora całej strony rozwojowej.

Od 1 września cieszę się tym faktem i wymyślam co mogę dla Was zrobić.

Jestem Małgorzata, wielka fanka czytania i dyskutowania o książkach. Trenerka komunikacji opartej na empatii. Słuchanie drugiego człowieka oraz wsłuchiwanie się w jego potrzeby,  to mój sposób na budowanie relacji. Kocham ludzi i ich różnorodność.  Empatia jest moim świadomym wyborem, zrodzonym z głębokiej potrzeby miłości siebie i innych.

Zapraszam Was do stworzenia wspólnej przestrzeni w „zatoce empatii”. Tu będę z Wami i dla Was. Będę Was wprowadzać do mojego świata komunikacji empatycznej. Będę Tworzyć dla Was przestrzeń do dyskusji o potrzebach, o emocjach, empatii i wszystkim tym, co uważamy ważne dla naszego duchowego rozwoju. „Zatoka Empatii” będzie Waszą warsztatową przestrzenią, gdzie będziemy mogły porozmawiać o tym, co jest dla nas ważne i wychodzi z naszego wnętrza. O tym co daje nam poczucie wolności i co powoduje, że jesteśmy szczęśliwe. Będziemy tu odkrywać nasze zasoby oraz walczyć ze stereotypami narzucanymi nam przez otoczenie. Będziemy poznawać nasze poglądy i uczyć się od siebie nawzajem. Będziemy pokazywać sobie swój świat i dawać sobie wsparcie.

W ramach mojej działalności już pojawił się dyskusyjny klub książki „wącham książki”, do którego Was serdecznie zapraszam.

„Zatoka empatii” zaprasza Was na warsztaty skierowane nie tylko do kobiet, ale również do dziewczynek. Wydarzenia znajdziecie na stronie fundacji oraz na FB.

„W naszej cywilizacji panuje ogromna ignorancja, jeśli chodzi o istotę człowieczeństwa, a im większym jesteś ignorantem duchowym, tym bardziej cierpisz.”

Eckhart Tolle

Spróbujmy to zmienić razem J