Wydarzenie: Męski krąg – 30.06.22

Zapraszamy wszystkich mężczyzn do współtworzenia komfortowej i poufnej przestrzeni do szczerej rozmowy i wymiany doświadczeń. Krąg jest miejscem, gdzie nawiążemy nowe znajomości i będziemy rozmawiać o tym, co akurat dla nas ważne. Poprzez wymianę myśli poszerzymy perspektywę i będziemy mieli szansę sobie wzajemnie pomóc, a w ten sposób będziemy wzrastać jako mężczyźni, jako ludzie. Obecnie Krąg tworzy siedmiu mężczyzn. Spotykamy się dwa razy w miesiącu.

Koordynatorem spotkań jest Rafał Grudnicki – dzwońcie, jeśli potrzebujecie więcej info 698-700-235.

Jeśli masz ochotę dołączyć do kręgu po prostu przyjdź do Tadam w dowolnym terminie spotkania (terminów szukaj w harmonogramie) . Możesz także zgłosić swój udział wypełniając poniższy formularz, wówczas dostaniesz info w przypadku zmiany lub przesunięcia terminu .

Wstępnie zaplanowane terminy kolejnych spotkań klubu: 19.05 – 15.06 – 30.06 – 14.07 – 28.07 – 11.08 – 25.08.

KIEDY: 30.06.2022 (czwartek) godz.18.00-21.00

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ: co chcecie:D

KOSZT: PRZEKAŻ NAM DAROWIZNĘ W DOWOLNEJ KWOCIE!

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam

• Działamy w reżimie sanitarnym, aktualne zasady zgodnie z przepisami
  • Pamiętaj, działamy w fundacji w ramach wolontariatu, robimy to za darmo, bo chcemy się dzielić swoimi zasobami. Dlatego:
    • Rezerwując miejsce, uszanuj nasz czas i dokonaj opłaty. Nawet jeśli nie dotrzesz na zajęcia. Wszystkie spotkania prowadzimy za darmo, przygotowujemy materiały własnym kosztem, przychodzimy poświęcając nasz czas, ponosimy koszty czynszu. Będzie nam miło, jeśli to docenisz.
    • od razu wpisz sobie wydarzenie do kalendarza. UWAGA!! jeśli nie mamy już miejsc – dostaniesz informację mailem, że jesteś na liście rezerwowej. Brak informacji od nas, oznacza, że czekamy na Ciebie na warsztatach. Po prostu nie zawsze możemy od razu wysłać Ci potwierdzenie.
    • W przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms lub mail (wiadomość mailowa może wpaść do spamu)
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.