Wydarzenie: „Turniej Państwa Miasta – Aleksandra Nowakowska – 14.05.2022”

Zapraszamy na emocjonujące rozgrywki w kultową grę towarzyską „Państwa-Miasta”! ❤ Tylko pojedynczy zawodnicy, bez drużyn 😜 Warunek-trzeba umieć czytać i pisać 😊
Szczegóły będą podawane w najbliższej przyszłości na stronie wydarzenia na FB

Zapraszamy także wszystkich tego dnia do zaglądania do Tadam. Także jeśli nie gracie, nie umiecie, ale może jesteście ciekawi. Fajnie będzie, jeśli przyjdziecie nam kibicować, lub po prostu z nami pobyć. Pożartujemy, pośmiejemy się i spędzimy miło czas w duchu slow-life. Zaparzymy aromatyczną herbatkę, może ktoś przyniesie pyszne domowe ciasto?? Atmosfera na pewno będzie cudowna!

KIEDY: 14.05.2022 (sobota) godz. 10.00-13.00

ZAPISY: Jeśli chcesz grać w turnieju koniecznie zgłoś swój udział wypełniając poniższy formularz. Ilośc miejsc ograniczona. Jeśli chcesz przyjść popatrzeć lub pokibicować – po prostu przyjdź w dowolnym czasie bez rezerwacji.

MIEJSCE: Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia, także kawę w termosie :D.

KOSZT: 20zł, 30zł lub dowolna inna kwota przekazana nam jako darowizna:

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć dowolną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam

• Działamy w reżimie sanitarnym, na witrynie lokalu aktualna informacja o limitach miejsc.
  • Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
    • pisząc sms ze zgłoszeniem na nr telefonu 502 538 132
  • WAŻNE :
    • brak informacji od nas, oznacza, że zapisaliśmy cię na listę uczestników. Potwierdzenie udziału dostaniesz mailem na kilka dni przed datą spotkania. (uwaga – może wpaść do spamu!!)
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – osoby zapisane zawsze dostają info sms-em!!

Rezerwacje na to wydarzenie kończymy 3 dni przed jego rozpoczęciem. Jeśli chętnych będzie za mało – zostanie odwołane, a powiadomienie o anulowaniu dostaną wszystkie osoby zapisane. Nie czekaj na ostatnią chwilę, prowadzący muszą mieć czas, aby się przygotować do spotkania.

FORMULARZ REZERWACJI MIEJSCA dla grających: