Wydarzenie: Czy szycie na maszynie jest dla mnie? Lidia Jasińska-Pokorska 25.03.2022

Czy masz juz za sobą pierwsze próby szycia na maszynie? Podobało ci się, czy wręcz przeciwnie, nie wychodziło i denerwowało? A może twoje dziecko marzy o maszynie do szycia? Nie ważny jest powód twojego zainteresowania maszyną do szycia – warto spróbować i zobaczyć co z tego wyjdzie.

Czego dowiesz się podczas spotkania? Wszystkiego co ważne! Czyli:

• co jest faktycznie potrzebne do domowego szycia na maszynie, gdzie to kupić i jaki jest to koszt
  • czego trzeba się nauczyć i czy to jest trudne
  • co możesz w domu uszyć i jak się za to zabrać
  • jakich materiałów i dodatków potrzebujesz
  • po co to robić?

Zapraszamy wszystkich zainteresowanych. Tych, którzy już przy maszynie siedzieli i tych, którzy nigdy nie próbowali swoich sił. Koniecznie weźcie udział w spotkaniu, jeśli planujecie zakup maszyny do domu, dla dziecka. Dostaniecie podstawową dawkę wiedzy, jak dokonać rozsądnego zakupu. Polecam także osobom początkującym, które pierwsze kroki przy maszynie mają już za sobą, ale potrzebują odrobiny wsparcia aby zacząć prawdziwą przygodę z szyciem.

Spotkanie prowadzi Lidia Jasińska-Pokorska

KIEDY: 25.03.2022 (piątek) godz. 18.30-20.00

ZAPISY: rezerwacje do 23.03.2022

MIEJSCE: Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

KOSZT: 20zł, 30zł lub dowolna inna kwota przekazana nam jako darowizna:

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć dowolną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam

• Działamy w reżimie sanitarnym, na witrynie lokalu aktualna informacja o limitach miejsc. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
    • pisząc sms ze zgłoszeniem na nr telefonu 502 538 132
  • WAŻNE :
    • brak informacji od nas, oznacza, że zapisaliśmy cię na listę uczestników. Potwierdzenie udziału dostaniesz mailem na kilka dni przed datą spotkania. (uwaga – może wpaść do spamu!!)
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – osoby zapisane zawsze dostają info sms-em!!

Rezerwacje na to wydarzenie kończymy 2 dni przed jego rozpoczęciem. Jeśli chętnych będzie za mało – zostanie odwołane, a powiadomienie o anulowaniu dostaną wszystkie osoby zapisane. Nie czekaj na ostatnią chwilę, prowadzący muszą mieć czas, aby się przygotować do spotkania.