Wydarzenie: Makramowe ozdoby – Handmade by Ola – 3.12.2021 – BRAK MIEJSC

Serdecznie zapraszamy na makramowe warsztaty dla dorosłych z zaplatania ozdób świątecznych. Wspólnie wykonamy skrzaty, mikołaje, choineczki ze sznurka, a także cukierkowe laski. Wszystko co stworzycie będzie mogło posłużyć jako dekoracja do zawieszenia na choince lub pomysł na wyjątkowy prezent świąteczny. Poznacie podstawowe splot, oraz rodzaje sznurków jakie są wykorzystywane w tej technice. Zapewniamy wszystkie materiały potrzebne do wykonania ozdób, ale jeżeli masz w domu sznurek, włóczkę, czy korale które mogą posłużyć jako noski skrzatów.. to zabierz ze sobą 🙂 Gwarantujemy miłą atmosferę i dawkę wiedzy o makramowej sztuce zaplatania. Warsztaty poprowadzi: Ola z Handmade by Ola

Zapraszamy wszystkich chętnych. Pamiętajcie, że spotkania w Tadam są otwarte dla wszystkich, kobiet i mężczyzn.

KIEDY: 3.12.2021 (piątek) godz. 18.00-20.00

ZAPISY: rezerwacje do 30.11.2021 lub do wyczerpania ilości miejsc (max 8 osób)

MIEJSCE: Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Działamy w reżimie sanitarnym, w naszej przestrzeni może przebywać jednocześnie maksymalnie 15 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
  • WAŻNE :
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – osoby zapisane zawsze dostają info sms-em

Rezerwacje na to wydarzenie kończymy 3 dni przed jego rozpoczęciem. Jeśli chętnych będzie za mało – zostanie odwołane, a powiadomienie o anulowaniu dostaną wszystkie osoby zapisane. Nie czekaj na ostatnią chwilę, prowadzący muszą mieć czas, aby się przygotować do spotkania.