Wydarzenie: Targ rękodzieła – 26.11.2021

Naszą przestrzeń w Tadam udostępniamy zaprzyjaźnionym z fundacją rękodzielnikom. Ogłaszamy pierwszy Targ rękodzieła w Tadam, który odbędzie się 26.11 (Black Friday) To idealna okazja, aby poznać wspaniałych płockich twórców, zakupić ich piękne prace oraz wspomóc działalność. Przygotujemy dla Was stoiska, na których będziecie mogli zakupić oryginalne prezenty dla bliskich oraz świąteczne ozdoby do domu.

W Targu wezmą udział:

• Płockie Stowarzyszenie Twórców Kultury (Zofia Hanna Kuźniewska – ikony w stylu bizantyjskim, Sylwia Widzyńska- anioły wykonane metodą Powertex, czyli utwardzacz materiału, bombki choinkowe techniką mixmedia i kubki. Monika Fabiańska – woreczki z lawendą, woreczki z gorczycą, torebki zakupowe, muszki do koszuli, poszewki na poduszki, czapki – kominy – opaski na uszy, wzory łowickie i kaszubskie.)
  • Kamila Jabłońska (na stoisku znajdziecie albumy, kartki, zakładki, ramki, proporczyki i tamborkowe Layuot’y.)
  • Karolina Ciećwierz
  • Handmade by Ola
  • Bożena Zarębska
  • Dorota Szala
  • Pracownia Tilia – linoryty
  • Marta Czupryńska oraz Marta Gorajek – ceramika
  • Jola Kowalkowska – dekoracje świąteczne, na choinkę i nie tylko

Zapraszamy!

KIEDY: 26.11.2021 (piątek) godz. 17.00-20.00

2021-11-26T17:00:00

days

hours  minutes  seconds

until

ZAPISY: wydarzenie bez rezerwacji

MIEJSCE: Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ: dużo pieniędzy na zakupy 😀

KOSZT: jeśli chcesz możesz nas wspomóc dodatkowo darowizną.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Działamy w reżimie sanitarnym, w naszej przestrzeni może przebywać jednocześnie maksymalnie 15 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.