Wydarzenie: Wiele w ciele – warsztat pracy z emocjami – Magda Leszko 27.11.2021

Emocje to najpotężniejsze zasoby ludzkie, które wskazują nam to, co ważne. Motywują i zmuszają do działania. W rozpędzonej codzienności obowiązków i zadań większość z nas nie przywiązuje uwagi do tego, jak nasze ciało reaguje na ciągły stres. Dopiero w momencie, gdy zaczyna krzyczeć bólem, kontuzjami czy wypadkiem zatrzymujemy się na moment. A przecież wystarczy na bieżąco komunikować się ze sobą, by reagować na to, co nas spotyka w sposób, który nas karmi, a nie krzywdzi.

Jeśli jesteś gotowa na to, by poznać bliżej swoje emocje i poczuć jak reaguje na nie Twoje ciało, zapraszam Cię na ten warsztat.

Czego doświadczysz podczas spotkania?

• Pracy z ciałem opartej na metodologii Alexandra Lowen’a
  • Krótkich medytacji, które zaprowadzą cię do konkretnych emocji
  • Poznasz proste sposoby na uwolnienie trudnych uczuć
  • Będziesz miała okazję podzielić się swoimi doświadczenia z innymi kobietami.

Chodź, wyrusz ze mną na spotkanie ze swoimi emocjami.

Warsztat poprowadzi Magdalena Leszko – terapeutka ciała. Pomaga uwalniać emocje za pomocą hawajskiego masażu Lomi Lomi Nui oraz biofeedbacku. Prowadzi warsztaty dla kobiet. Wplata w swą pracę elementy rytuałów hawajskich oraz szamanizmu. Gra na bębnie i pracuje ze  zwierzętami mocy.

KIEDY: 27.11.2021 (sobota) godz. 11.00-13.30

UWAGA! Rezerwacje na to wydarzenie kończymy 2 dni przed jego rozpoczęciem. Jeśli chętnych będzie za mało – zostanie odwołane, a powiadomienie o anulowaniu dostaną wszystkie osoby zapisane. Nie czekaj na ostatnią chwilę, prowadzący muszą mieć czas, aby się przygotować do spotkania.

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Działamy w reżimie sanitarnym, w naszej przestrzeni może przebywać jednocześnie maksymalnie 15 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
  • WAŻNE :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych. Info o odwołaniu otrzymują tylko osoby zapisane.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.