Wydarzenie: Biblioteka 6.10.2021

W Tadam mamy świetną bibliotekę, pełną ciekawych pozycji książkowych. To wyjątkowy zbiór, ponieważ wszystkie książki dostaliśmy od Was! Chcemy dzielić się tym, co dostaliśmy dlatego umożliwiamy wypożyczenie książek do domu albo czytania ich u nas.

System biblioteczny jest prosty 😀 Ewelina Karólkowska, nasza edukatorka zrobiła spis wszystkich pozycji. Raz w miesiącu proponujemy Wam otwarte spotkanie z Eweliną , można przyjść w tym czasie, przejrzeć książki i wypożyczyć coś dla siebie. Zostawiacie swoje dane imienne i nr telefonu. Macie miesiąc na przeczytanie książki i zwrot do fundacji. Jeśli zdarzy ci się zapomnieć, przypomnimy smsem. Oddać książkę, można w czasie trwania dowolnego wydarzenia w Tadam. Bardzo serdecznie zapraszamy!

Możesz przyjść o dowolnej godzinie, nie musisz być punkt 17.00. Nie musisz się także zapisywać. W tym czasie po prostu jesteśmy!

KIEDY: 6.10.2021 (środa) godz.17.00-18.00

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

Na te zajęcia możesz przynieść kilka książek, którymi chcesz się podzielić.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Pamiętaj :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.