Wydarzenie: „Świeczniki z jesiennymi kwiatami” – 23.09.2021 – ODWOŁANE

Z jesiennych kwiatów i ziół można wyczarować wiele dekoracji do domu, będą one zdobić nasze salony przez długie zimowe miesiące, bo pięknie zasuszają się po wykonaniu dekoracji. Tematem kolejnego jesiennego spotkania są świeczniki, których bazą są kompozycje z kwiatów.

Do wykonania wianków wykorzystamy rośliny z naszych ogrodów i łąk: hortensje, nawłoć, wrotycz, gałązki iglaków, wrzosy itp. Zapewnimy wszystkie potrzebne materiały, przyniesiemy także świeże rośliny.

Jeśli nie chcesz tworzyć świecznika, możesz także wykonać wianek , który będzie piękną dekoracją ściany, drzwi lub stołu. Świetnie będzie wyglądał z dużym wazonem i świecą. Wianki były juz plecione na czwartkowych warsztatach(relacji szukaj na naszej stronie na FB).

Spotkanie poprowadzi Jola Kowalkowska, autorka bloga Żyjąc z pasją.

KIEDY: 23.09.2021 (czwartek) godz. 17.00-18.30

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

Ozdobna osłonka na doniczkę.

Przynieś nieco świeżych roślin, które jesteś w stanie zdobyć w okolicy swojego domu – będzie różnorodnie!!

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Działamy w reżimie sanitarnym, w naszej przestrzeni może przebywać jednocześnie maksymalnie 15 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
  • WAŻNE :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych. Info o odwołaniu otrzymują tylko osoby zapisane.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.