Wydarzenie: Szydełko i włóczka- 16.09.2021 – ODWOŁANE !!!!

Zapraszamy na wspólne spotkanie dziergających (oraz tych, którzy dopiero chcą zacząć, może to będzie właśnie ten impuls, żeby spróbować). Przynieś kilka swoich dzieł, gazety i książki oraz wszelkie źródła inspiracji, którymi chcesz się podzielić. Zabierz ze sobą aktualną robótkę …. i wyjdź z domu na spotkanie z innymi pasjonatkami.

To spotkanie dla wszystkich dorosłych (dzieci wyłącznie pod opieką dorosłego), kobiet i mężczyzn, profesjonalistów, hobbystów oraz tych, którzy dopiero chcą zacząć. Nie jest to jednak kurs, a spotkanie mające na celu wzajemną wymianę doświadczeń.

* Jeśli robić na szydełku nie umiesz – możesz pouczyć się pod okiem Bożena Zarębska. To idealny czas na pierwsze kroki z szydełkowaniem.

*Jeśli potrafisz już szydełkować, przyjdź dziergać z nami.

* Na tym spotkaniu Pani Bożena pokaże Wam, jak zrobić super fajne, pomysłowe organizery na kredki.

KIEDY: 16.09.2021 (czwartek) godz.17.00-19.00

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

Na te zajęcia możesz przynieść własną włóczkę. Na zajęciach pracujemy na resztkach, które mamy w pracowni. Jeśli chcesz mieć jakiś konkretny kolor – przynieś ze sobą. Jeśli masz w domu szydełko – zabierz. Posiadamy na stanie szydełka bambusowe, nie są idealne dla początkujących.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Pamiętaj :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.