Wydarzenie: WYZWANIE – uporządkuj się! 3.09.2021

Sposobów na organizację jest ogromnie dużo, i tak na prawdę każdy ma swoje najlepsze metody: aplikację w telefonie, klasyczny kalendarz, notes, rozpiskę na lodówce, świetną pamięć…. 😀 Jedni ze swojej metody są bardziej zadowoleni, inni nieco mniej, a jeszcze inni są totalnie pogubieni i wciąż szukają swojej drogi.

Proponuję więc podjęcie wyzwania! Wspólnie usiądźmy do stołu, podzielmy się dobrymi radami i trikami oraz …. problemami. Zabierzcie swoje notesy, pochwalcie się co działa, z czym jest kłopot, wypracujmy jakieś rozwiązania i przez miesiąc je testujmy. A potem spotkamy się znowu, aby podzielić się wrażeniami i zmianami 😀

Aby WYZWANIE miało sens, musi zebrać się kilkuosobowa grupa. Więc warunkiem organizacji jest zapisanie się minimum 10 osób!! Do dzieła. Zapraszajcie znajomych na wspólną zabawę.

KIEDY: 3.09.2021 (piątek) godz.18.00-20.00

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia, idealna będzie herbata 🙂

Weźcie notesy i inne swoje pomysły na organizację. W fundacji znajdziecie kredki, ołówki oraz kartki w kropki – jeśli chcecie spróbować swoich sił w Bullet Journal.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
  • WAŻNE :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych. Info o odwołaniu otrzymują tylko osoby zapisane.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.