Wydarzenie: Mini warsztat rozwojowy: Jak zadbać o swój dobrostan? – 18.09.2021

Z definicji dobrostan psychiczny to nie tylko brak choroby. To przede wszystkim czerpanie radości i zadowolenia z życia. To poczucie, że ma ono głębszy sens, nadawanie mu kierunku oraz poszukiwanie wartości. W praktyce często nie wiemy, jak budować i troszczyć się o swój dobrostan. Stworzymy na warsztacie przestrzeń by się nad tym pochylić i znaleźć odpowiedzi.

Spotkanie w kameralnej grupie max. 10 osób, przeznaczony wyłącznie dla kobiet (bez dzieci);

Spotkanie prowadzi Agnieszka Słaby – psycholog, psychoterapeuta pracujący w nurcie skoncentrowanym na poszukiwaniu rozwiązań (SFBT)

„Jako certyfikowany psychoterapeuta w moim wieloletnim procesie kształcenia przeszłam wiele szkoleń i kursów. Za najskuteczniejszą metodę pracy terapeutycznej uważam podejście skoncentrowane na rozwiązaniu. Daje ono przestrzeń na osiągnięcie emocjonalnego ukojenia poprzez kierowanie uwagi na swoją wewnętrzną siłę i zasoby. Takie spojrzenie na rzeczywistość przywróci Ci poczucie mocy i nadziei. Pozwoli zmienić perspektywę w patrzeniu na przeszłość, która nie musi być dla Ciebie tylko źródłem cierpienia. Jest także pełna wyjątków od problemów oraz strategii radzenia sobie, które kiedyś Ci pomagały. Możesz je zatem odkryć na nowo, w dalszym ciągu wykorzystywać i przenieść w przyszłość. „

KIEDY: 18.09.2021 (sobota) godz.11.00-12.30

PRZYNIEŚCIE ZE SOBĄ:

Jeśli będzie padać, przydadzą się …. buty na zmianę 😉 Warto zabrać coś do picia.

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Działamy w reżimie sanitarnym, w naszej przestrzeni może przebywać jednocześnie maksymalnie 15 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby wziąć udział w wydarzeniu konieczna jest rezerwacja miejsca. Możesz to zrobić:
  • WAŻNE :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych. Info o odwołaniu otrzymują tylko osoby zapisane.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.