Wydarzenie: Szydełko i włóczka- 30.08.2021

Kolejne w Tadam! spotkanie z makramą. Tym razem

Zapraszamy na wspólne spotkanie dziergających (oraz tych, którzy dopiero chcą zacząć, może to będzie właśnie ten impuls, żeby spróbować). Przynieś kilka swoich dzieł, gazety i książki oraz wszelkie źródła inspiracji, którymi chcesz się podzielić. Zabierz ze sobą aktualną robótkę …. i wyjdź z domu na spotkanie z innymi pasjonatkami.

To spotkanie dla wszystkich dorosłych (dzieci wyłącznie pod opieką dorosłego), kobiet i mężczyzn, profesjonalistów, hobbystów oraz tych, którzy dopiero chcą zacząć. Nie jest to jednak kurs, a spotkanie mające na celu wzajemną wymianę doświadczeń.

* Jeśli robić na szydełku nie umiesz – możesz pouczyć się pod okiem Bożena Zarębska. To idealny czas na pierwsze kroki z szydełkowaniem.

*Jeśli potrafisz już szydełkować, przyjdź dziergać z nami. Na tym spotkaniu dziergamy babcine kwadraty (jak na zdjęciu), im więcej tym lepiej! Na koniec połączymy je w jedną całość i stworzymy poduchę lub kocyk (zależy ile osób dotrze na wspólne dzierganie). Nasze wspólne dzieło wystawimy na aukcji charytatywnej (cel ustalimy wspólnie podczas spotkania).

To co?? Pomożesz?? Bez Ciebie nie damy rady.

KIEDY: 30.08.2021 (poniedziałek) godz.18.00-20.00

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Pamiętaj :
    • BARDZO CZĘSTO REZERWUJECIE MIEJSCE, NIE DOKONUJECIE DAROWIZNY I NIE PRZYCHODZICIE OSTATECZNIE NA WARSZTATY…. TO BARDZO PRZYKRE, BO MY PRACUJEMY ZA DARMO, CZASAMI DO WARSZTATÓW KILKA GODZIN PRZYGOTOWUJEMY PREZENTACJE LUB MATERIAŁY. UTRZYMUJEMY LOKAL. NIE RÓB TAK, USZANUJ NASZ WYSIŁEK I PRZYJDŹ.
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.