Wydarzenie: Letnia biżuteria- 27.07.2021

Kolczyki chwosty, oplecione makramą koła, kolczyki z koralików oraz naszyjniki z drewnianych (lub filcowych) korali. Te wszystkie cudowne, letnie dekoracje zrobisz bez problemu sama. Chcesz?

To spotkanie dla wszystkich dorosłych (dzieci wyłącznie pod opieką dorosłego), szczególnie tych, którzy nigdy nie wykonywali samodzielnie biżuterii.

Na miejscu znajdziecie mnóstwo włóczek, sznurków i nitek oraz żyłkę do wyrobu biżuterii. Mamy także kolorowe drewniane koraliki oraz wełnianą czesankę na korale. Jest także mnóstwo ścinków, które można wykorzystać. Mamy narzędzia. Możesz dodatkowo przynieść własne koraliki i kamienie szlachetne, piórka i co tam wam się marzy. Na pewno musisz przynieść bigle do kolczyków (możesz je zakupić lub wykorzystać stare). Jeśli nie możesz ich zakupić lub nie wiesz gdzie – skontaktuj się z nami napóźniej tydzień przed warsztatem, a my pomożemy ci w zakupie. Ale uwaga! NA miejscu nie będzie możliwości zakupu prefabrykatów, nie mamy takich ilości.

Spotkanie dla dorosłych, młodzieży a przede wszystkim dla mam z córkami 😀 Dzieci mile widziane, ale pod opieką dorosłego.

KIEDY: 27.07.2021 (wtorek) godz.10.00-11.30

• postaw nam kawę :D, czyli korzystając z szybkiej i mega wygodnej aplikacji buycoffee możesz nas wesprzeć drobną kwotą – wejdź na https://buycoffee.to/fundacjatadam
  • zrób wpłatę tytułem „darowizna” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430

• Pamiętaj :
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.