Wydarzenie: Wartości – drogowskazy życiowe – warsztaty z Katarzyną Jaworską FITLINE 24.08.2021r

Wakacje to czas odpoczynku, bujania w obłokach, łapania wiatru w żagle, leniuchowania, nicnierobienie, chwytania promieni słonecznych… No długo by wymieniać! Ale to także czas planowania! NIe ma lepszego czasu, niż ten wolniejszy, spokojniejszy czas wakacji, na to żeby usiąść spokojnie i ułożyć plan, poszukać u siebie rzeczy ważnych, ustawić nowe priorytety, zastanowić się nad tym, co ostatnio działało jak w szwajcarskim zegarku, a co potrzebuje naszej uwagi i przemyślenia.

Zapraszamy na cudowne spotkanie z Katarzyną Jaworską . Zastanowimy się, co jest dla nas ważne w życiu i dlaczego warto wyznaczyć zasady wg których żyjemy. Przeanalizujemy, czy rzeczywiście żyjemy w zgodzie ze sobą i swoimi wartościami. Opracujemy plan działania, dzięki któremu zaplanujemy życie na własnych zasadach.

KIEDY: 24.08.2021 (piątek) godz.18.00-20.00

Będziemy bardzo wdzięczni za wsparcie naszych działań!! Dowolną kwotę darowizny możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę tytułem „darowzina” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę, która wisi na ścianie przy wyjściu. Skarbonka jest zarejestrowana na portalu zbiórek http://www.zbiorki.gov.pl pod nr 2021/1057/OR

• Pamiętaj :
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.