Wydarzenie: Dzień Psa – 3.07.2021

Nie mogło być inaczej – Tadam dołączyło do wspólnej akcji w Galerii Wisła z okazji Dnia Psa. Mamy dla Was małe prezenty oraz trochę zabawy 😀

Przygotowaliśmy 16 ozdobnych chustek dla psiaków, z miejscem na wpisanie imienia lub nr telefonu właściciela. Jeśli masz poczucie humoru i chcesz tworzyć ze swoim pasem idealny duet, przyjdź, odbierz chustkę i uszyj maseczkę dla siebie z tej samej tkaniny. Szycie zajmie Ci nie więcej niż pół godziny, nie musisz nawet umieć szyć, ponieważ pomoże ci instruktor. Możesz wejść do nas z psem, bo my psy kochamy.

Chcesz mieć pewność, że będzie dla Ciebie miejsce?? Napisz do nas wiadomość priv, wpisz w komentarzu, o której będziesz lub zadzwoń. Mamy 8 miejsc przy maszynach. Ale nie musisz rezerwować miejsca, po prostu do nas przyjdź i już.

KIEDY: 3.07.2021 (sobota) godz.11.00-13.00

Będziemy bardzo wdzięczni za wsparcie naszych działań!! Dowolną kwotę darowizny możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę tytułem „darowzina” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę, która wisi na ścianie przy wyjściu. Skarbonka jest zarejestrowana na portalu zbiórek http://www.zbiorki.gov.pl pod nr 2021/1057/OR

• Pamiętaj :
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.