Wydarzenie: Kreatywne ozdoby z tamborków – 28.06.2021

Lubisz własnoręcznie wykonywać niezwykłe rzeczy i otaczać się przedmiotami samodzielnie zrobionymi? A może uważasz, że masz dwie lewe ręce i nic samodzielnie nie umiesz wykonać? Zapraszam cię na warsztat z cyklu „DIY – do it yourself” .

Ozdoby z tamborków są proste i dają niesamowite efekty, nawet osobom bez zdolności manualnych 😉 W poniedziałek 28.06 w godz. 18.00-19.30 spotykamy się, aby zainspirować się ozdobami wykonanymi z tamborków i obręczy.
Zaczniemy od prezentacji pomysłów na takie dekoracje. Poznacie klika technik, które pozwolą wam wyczarować te niezwykle ciekawe i proste w wykonaniu ozdoby. Samodzielnie będziecie mogli wykonać własną dekorację – przynieście tylko tamborek.

Na miejscu mamy mnóstwo dekoracji (tasiemek, sznurków, materiałów, koronek, suszonych roślin, itp…. ) oraz gałązki do wykonania własnych obręczy.Jeśli nie masz tamborka ani obręczy a bardzo chcesz pracować na nich – daj znam znać. Spróbujemy zorganizować je dla Ciebie.Spotkanie dla każdego – nie potrzebujesz żadnych umiejętności, zdolności ani talentów. Dla dorosłych oraz młodzieży, dzieci – pod opieką dorosłego. Dla dzieciaków, które nie chcą pracować nad własną dekoracją z rodzicem mamy kolorowanki, kredki, książeczki, kłębki włóczek i troszkę zabawek.

KIEDY: 28.06.2021 (poniedziałek) godz.18.00-19.30

Będziemy bardzo wdzięczni za wsparcie naszych działań!! Dowolną kwotę darowizny możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę tytułem „darowzina” bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę, która wisi na ścianie przy wyjściu. Skarbonka jest zarejestrowana na portalu zbiórek http://www.zbiorki.gov.pl pod nr 2021/1057/OR

• Pamiętaj :
    • w przypadku zmiany terminu lub odwołania warsztatów – dostaniesz sms
    • pamiętaj, nie odkładaj rezerwacji na ostatni dzień, ponieważ możemy odwołać wydarzenie, gdy będzie za mało chętnych.
    • Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.