Wydarzenie: „Zauważ swoje potrzeby. Sandra Panuś”- 22.06.2021

Podczas warsztatu będziemy przyglądać się swoim potrzebom. Zdarzają się w naszym życiu dni, dłuższe okresy, że doświadczamy wewnętrznego bólu, złościmy się o niby głupoty, a zupełnie nie wiemy dlaczego tak się dzieje. Mimo, że mamy związek, pracę, czujemy brak, pustkę.

Podczas warsztatu poprzez narzędzia postaramy się bliżej przyjrzeć naszym potrzebom. Poznamy ich długą listę, poszukamy sposobu jak je zaspokoić.

Spotkanie poprowadzi Sandra Panuś – Terapeutka, w trakcie szkoły psychoterapii, certyfikowany coach indywidualny i team coach ICC, od 6 lat organizatorka kobiecych spotkań w Płocku „Porozmawiajmy o…” , mentorka, ambasadorka Fundacji Sukces Pisany Szminką i organizatorka spotkań aktywizujących kobiety „Sukces to Ja”.

KIEDY

22.06.2021 (wtorek) godz.17.30-19.30

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Aby zarezerwować miejsce w wydarzeniu prosimy o wpłatę dowolnej darowizny na nasze konto. Bez tego nie będziemy mieć środków na utrzymanie pracowni. Darowiznę możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z fundacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.
  • Zanim zapiszesz się na udział w wydarzeniu – przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Rezerwacja miejsca jest jednoznaczna z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam „działalności na rzecz równych praw kobiet i mężczyzn”

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.