Wydarzenie: „Zaplątany klub”- 17.06.2021

Jeżeli dziergasz niezwykłe rzeczy: torebki, chusty, swetry, serwety, zabawki – ba może chodniczki, koniecznie pokaż się i spotkaj z innymi miłośnikami włóczki.

Zapraszamy na wspólne spotkanie dziergających (oraz tych, którzy dopiero chcą zacząć, może to będzie właśnie ten impuls, żeby spróbować). Przynieś kilka swoich dzieł, gazety i książki oraz wszelkie źródła inspiracji, którymi chcesz się podzielić. Zabierz ze sobą aktualną robótkę …. i wyjdź z domu na spotkanie z innymi pasjonatkami.

To spotkanie dla wszystkich dorosłych (dzieci wyłącznie pod opieką dorosłego), kobiet i mężczyzn, profesjonalistów, hobbystów oraz tych, którzy dopiero chcą zacząć. Nie jest to jednak kurs, a spotkanie mające na celu wzajemną wymianę doświadczeń.

Zapraszamy na spotkanie szydełkowe osoby początkujące oraz zaawansowane ! 17.06 (czwartek) w godz. 17.00-19.00 spotykamy się z panią Bożeną z Dekofamily na warsztatach szydełkowych.

* Jeśli robić na szydełku nie umiesz – możesz pouczyć się pod okiem Pani Bożeny. To idealny czas na pierwsze kroki z szydełkowaniem.

*Jeśli potrafisz już szydełkować, przyjdź dziergać z nami. Na tym spotkaniu dziergamy babcine kwadraty (jak na zdjęciu), im więcej tym lepiej! Na koniec połączymy je w jedną całość i stworzymy poduchę lub kocyk (zależy ile osób dotrze na wspólne dzierganie). Nasze wspólne dzieło wystawimy na aukcji charytatywnej (cel ustalimy wspólnie podczas spotkania).

To co?? Pomożesz?? Bez Ciebie nie damy rady.

KIEDY

17.06.2021 (czwartek) godz.17.00-19.00

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Aby zarezerwować miejsce w wydarzeniu prosimy o wpłatę dowolnej darowizny na nasze konto. Bez tego nie będziemy mieć środków na utrzymanie pracowni. Darowiznę możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji. Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z fundacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Zanim zapiszesz się na udział w wydarzeniu – przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Rezerwacja miejsca jest jednoznaczna z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam w obszarze działań publicznych ”działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych”. Realizowana w ramach inicjatywy „Bądźmy razem”

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.