Wydarzenie: Spotkanie przy maszynie – 21.06.2021

Szycie na maszynie jest modne i na prawdę wciągające. A szyjących jest mnóstwo. Nie wszyscy jednak mają maszynę do szycia, a przede wszystkim miejsce w domu aby poszyć. Niestety prawda jest też taka, że w domu jest się trudno do tego zabrać. Zapraszamy więc na wspólne szycie do nas. Mamy maszyny, dużo miejsca i przede wszystkim super towarzystwo. Możesz po prostu zasiąść do maszyny i szyć na co masz ochotę. Jedyny warunek: musisz umieć szyć, to nie są zajęcia dla początkujących.

KIEDY: 21.06.2021 (poniedziałek) godz.18.00-20.00

KOSZT: Aby zarezerwować miejsce w wydarzeniu prosimy o wpłatę dowolnej darowizny na nasze konto. Bez tego nie będziemy mieć środków na utrzymanie pracowni. Darowiznę możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę

• Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z fundacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.

CEL : Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam „działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.