Wydarzenie: Silent disco … na zakończenie roku – 25.06.2021

To był totalnie beznadziejny rok szkolny, zasługuje więc na bardzo wyjątkowe zakończenie. Urządzimy sobie dyskotekę z przytupem: SILENT DISCO, czyli po prostu cicha imprezę. Taką, na której każdy uczestnik musi zaopatrzyć się we własne słuchawki oraz własne źródło muzyki. Wchodzimy i tańczymy, do własnej ulubionej muzyki (słuchanej na słuchawkach), w własnym stylu (ale nie stanowiącym zagrożenia dla innych), we własnym tempie i totalnie tak jak macie ochotę.

Przyznam, że silent disco to dla mnie ulubiona impreza. Kto chce potańczyć ze mną – ten wysyła formularz zgłoszeniowy. No to co, drodzy rodzice – świętujecie zakończenie roku jak trzeba?? (jeśli chcesz przyjść z dzieckiem – poinformuj mnie o tym w uwagach do zgłoszenia).

KIEDY: 25.06.2021 (piątek) godz.12.00-14.00

KOSZT: Aby zarezerwować miejsce w wydarzeniu prosimy o wpłatę dowolnej darowizny na nasze konto. Bez tego nie będziemy mieć środków na utrzymanie pracowni. Darowiznę możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę

• Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z fundacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.

CEL : Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam „działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.