Wydarzenie: Dyżur psychoterapeuty – Agnieszka Słaby – 19.06.2021

„Jako certyfikowany psychoterapeuta w moim wieloletnim procesie kształcenia przeszłam wiele szkoleń i kursów. Za najskuteczniejszą metodę pracy terapeutycznej uważam podejście skoncentrowane na rozwiązaniu. Daje ono przestrzeń na osiągnięcie emocjonalnego ukojenia poprzez kierowanie uwagi na swoją wewnętrzną siłę i zasoby. Takie spojrzenie na rzeczywistość przywróci Ci poczucie mocy i nadziei. Pozwoli zmienić perspektywę w patrzeniu na przeszłość, która nie musi być dla Ciebie tylko źródłem cierpienia. Jest także pełna wyjątków od problemów oraz strategii radzenia sobie, które kiedyś Ci pomagały. Możesz je zatem odkryć na nowo, w dalszym ciągu wykorzystywać i przenieść w przyszłość. „

Agnieszka Słaby – psycholog, psychoterapeuta pracujący w nurcie skoncentrowanym na poszukiwaniu rozwiązań (SFBT) w sobotę 19.06.2021 będzie prowadzić indywidualne konsultacje dla 4 osób.

Do wyboru cztery godziny :

• 11.00
  • 11.45
  • 12.30
  • 13.15

(po dokonaniu rezerwacji godzinę ustalamy telefonicznie w zależności od wolnych terminów). Zapewniamy ustronne, osłonięte i przyjazne miejsce.

KIEDY: 19.06.2021 (sobota) godz.11.00-14.00

KOSZT: Aby zarezerwować miejsce w wydarzeniu prosimy o wpłatę dowolnej darowizny na nasze konto. Bez tego nie będziemy mieć środków na utrzymanie pracowni. Darowiznę możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę

• Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z fundacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji.

CEL : Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam „działalności na rzecz równych praw kobiet i mężczyzn”

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.