Wydarzenie: „Kolorowy świat – rysują dorośli”- 2.06.2021

Mimo upływu lat, mimo dorastania w każdym z nas gdzieś tam głęboko ukryte pozostaje dziecko. 1.06 rozpieszczamy swoje maluchy i świętujemy z nimi Dzień Dziecka, dlaczego by nie zadbać o swoje wewnętrzne dziecko?

Zapraszam wszystkich do Fundacji Rozwoju Tadam – w trakcie dwugodzinnego spotkania odnajdźmy w sobie radość i po dziecięcemu puśćmy wodze fantazji. Będziemy rysować, szkicować, kolorować… w sumie co tylko chcecie. Przez chwilę bądźmy dziećmi!

Na miejscu są kredki, bloki i kolorowanki. Jeśli posiadasz bardziej wypasione przybory – przyjdź ze swoimi.

To spotkanie dla wszystkich dorosłych (dzieci wyłącznie pod opieką dorosłego), kobiet i mężczyzn, profesjonalistów, hobbystów oraz tych, którzy potrafią narysować wyłącznie domek i kwiatki…

KIEDY

02.06.2021 (środa) godz.17.00-19.00

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Aby zarezerwować miejsce w wydarzeniu prosimy o wpłatę dowolnej darowizny na nasze konto. Bez tego nie będziemy mieć środków na utrzymanie pracowni. Darowiznę możesz nam przekazać:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji zasilając naszą skarbonkę

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji. Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z fundacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Zanim zapiszesz się na udział w wydarzeniu – przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Rezerwacja miejsca jest jednoznaczna z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam w obszarze działań publicznych ”działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych”. Realizowana w ramach inicjatywy „Bądźmy razem”

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.