Wydarzenie: Szyjemy! Co chcemy. – 17.05.2021

Szycie na maszynie jest modne i na prawdę wciągające. A szyjących jest mnóstwo. Nie wszyscy jednak mają maszynę do szycia a przede wszystkim miejsce w domu aby poszyć. Niestety prawda jest też taka, że w domu jest się trudno do tego zabrać. Zapraszamy więc na wspólne szycie do nas. Mamy maszyny, dużo miejsca i przede wszystkim super towarzystwo. Możesz po rpstu zasiąść do maszyny i szyć na co masz ochotę. Jedyny warunek: musisz umieć szyć, to nie są zajęcia dla początkujących.

KIEDY

17.05.2021 (poniedziałek) godz.18.00-20.00

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Wydarzenie jest bezpłatne. Ale będziemy mogli organizować więcej takich darmowych wydarzeń jeśli przekażesz nam dowolną kwotę darowizny. Możesz to zrobić:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Działamy w reżimie sanitarnym, w spotkaniu może uczestniczyć maksymalnie 8 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby mieć pewność, że będzie dla Ciebie miejsce – dokonaj rezerwacji. Możesz to zrobić: 1. wypełniając poniższy formularz, 2. pisząc mail na adres tadam@fundacjatadam.org, 3. lub zapisując się bezpośrednio na miejscu w fundacji. Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji. Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z potwierdzeniem rezerwacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Zanim zapiszesz się na udział w wydarzeniu – przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Rezerwacja miejsca jest jednoznaczna z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam w obszarze działań publicznych ”działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych”. Realizowana w ramach inicjatywy „Bądźmy razem”

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.