Wydarzenie: Poznajmy się – otwarcie przestrzeni Fundacji Rozwoju Tadam w Galerii Wisła – 8.05.2021

Nie uda nam się zrobić hucznego otwarcia, dużego spotkania ani imprezy na start, takie wredne pandemiczne czasy. A jakoś trzeba przecież zacząć. Zatem zaczniemy i już!

W dniu otwarcia naszej przestrzeni w Galerii Wisła zajrzyj do nas chociaż na chwilę w dowolnym czasie pomiędzy 11.00 a 14.00, przywitaj się, zobacz jak u nas jest i przynieś …. książkę. Otwieramy się akcją budowania wspólnej biblioteczki. Chcemy zgromadzić kolekcję wyjątkowych książek. Wyjątkowych, czyli takich, które Cię poruszyły, zmieniły coś w Tobie, które zapamiętałaś, no takie, które Twoim zdaniem mają to „coś”. Wpisz w wybranej przez siebie książce (może być nowa, ale kochamy też te używane) dedykację dla innych – napisz, dlaczego wybierasz właśnie tą książkę i przekazujesz ją Fundacji. Podarowane książki będą w naszej biblioteczce dostępne dla wszystkich na miejscu, do przeglądania.

Jeśli będziecie chcieli pobyć u nas dłuższą chwilkę – w czasie otwarcia będzie można skorzystać z mega fajnych i krótkich warsztatów:

Sandra Panuś zaprasza was do zrobienia własnej mapy potrzeb.

Joanna Michalska-Iwankiewicz właścicielka bawialni Tu Mi Wolno zaprasza wszystkie dzieciaki na warsztaty z tworzenia Taumatropu – prostej zabawki animacyjnej z papieru.

Jeśli nie możesz do nas dotrzeć – przywitaj się z nami na facebooku. Każdy głos od Was jest dla nas mega ważny – to ogromne wsparcie dla naszych działań! Utworzyliśmy wydarzenie (KLIK), promujące otwarcie. Napisz w nim o sobie co tylko chcesz, pokaż że jesteś, napisz jakich spotkań Ci potrzeba i w jakich wydarzeniach chcesz wziąć udział. Znając Twoje potrzeby, będziemy mogli działać tak, aby im sprostać. Możesz wstawić tam także post o tym, jaką książkę chciałabyś (chciałbyś) nam przekazać i dlaczego Twoim zdaniem to wyjątkowa książka. Czekamy na Was on line i w realu!!

KIEDY

8.05.2021 (sobota) godz.11.00-14.00

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Wydarzenie jest bezpłatne. Ale będziemy mogli organizować więcej takich darmowych wydarzeń jeśli przekażesz nam dowolną kwotę darowizny. Możesz to zrobić:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Działamy w reżimie sanitarnym, w naszej przestrzeni na tą chwilę może przebywać jednocześnie maksymalnie 8 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Na to spotkanie nie prowadzimy rezerwacji – po prostu przyjdź kiedy ci pasuje w godzinach 11.00-14.00. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Zanim zapiszesz się na udział w wydarzeniu – przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Udział jest jednoznaczny z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam w obszarze działań publicznych ”działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych”. Realizowana w ramach inicjatywy „Bądźmy razem”