Wydarzenie: Poczytaj mi …” – 15.05.2021

Pamiętacie jeszcze jak to jest, gdy Mama czytała książkę na dobranoc? Od lat czytam, wszak jestem mamą, ale nie słyszałam od tak dawna, jak ktoś czyta dla mnie. Poczytamy sobie wzajemnie? Usiądź w wygodnym fotelu, znajdź swoją ulubiona pozycję, zapomnij o obowiązkach, problemach, słuchaj. Czytać możemy dowolnie – każdy po kolei, lub tylko ten kto chce. Weź ze sobą ulubiony tekst, którym pragniesz się podzielić z innymi.

Jeśli masz w domu zbędne książki – przynieś je na spotkanie. Możesz wymienić się nimi z innymi uczestnikami.

KIEDY

15.05.2021 (sobota) godz.18.00-20.00

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Wydarzenie jest bezpłatne. Ale będziemy mogli organizować więcej takich darmowych wydarzeń jeśli przekażesz nam dowolną kwotę darowizny. Możesz to zrobić:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Działamy w reżimie sanitarnym, w spotkaniu może uczestniczyć maksymalnie 8 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Aby mieć pewność, że będzie dla Ciebie miejsce – dokonaj rezerwacji. Możesz to zrobić: 1. wypełniając poniższy formularz, 2. pisząc mail na adres tadam@fundacjatadam.org, 3. lub zapisując się bezpośrednio na miejscu w fundacji. Jeśli pozostaną wolne miejsca – możesz przyjść bezpośrednio na wydarzenie bez wcześniejszej rezerwacji. Pamiętaj – decyduje kolejność zgłoszeń, potwierdzeniem Twojej rezerwacji jest odpowiedź mailowa z potwierdzeniem rezerwacji – jeśli jej nie dostaniesz oznacza to, że jesteś na liście rezerwowej. Śmiało dzwoń do nas 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Zanim zapiszesz się na udział w wydarzeniu – przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Rezerwacja miejsca jest jednoznaczna z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam w obszarze działań publicznych ”działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych”. Realizowana w ramach inicjatywy „Bądźmy razem”

Jeśli chcesz zarezerwować miejsce – proszę wypełnij formularz lub wyślij zgłoszenie emailem.