Wydarzenie: Jestem. Nic nie robię.

Czas na „nicnierobienie”, spotkanie bez celu, bez tematu, po prostu. Wejdź i posłuchaj siebie, niech natchnie cię chwila. Może po prostu posiedzisz, bo nigdy tego nie robisz? Może zaczniesz pisać pamiętnik, wrócisz do rysowania? Może zapragniesz sięgnąć po robótkę i zająć ręce i głowę? Samo wyjdzie, zaufaj sobie. Pozwól sobie na bezczynność, bezcelowość, bezproduktywność. Wyjdź z domu, bo tak!

KIEDY

14.05.2021 (piątek) godz. 10.00-12.00

18.05.2021 (wtorek) godz. 10.00-12.00

21.05.2021 (piątek) godz. 10.00-12.00

25.05.2021 (wtorek) godz.10.00-12.00

28.05.2021 (piątek) godz. 10.00-12.00

GDZIE

Fundacja Rozwoju Tadam, Galeria Wisła Płock ul. Wyszogrodzka 144, I piętro

KOSZT

Wydarzenie jest bezpłatne. Ale będziemy mogli organizować więcej takich darmowych wydarzeń jeśli przekażesz nam dowolną kwotę darowizny. Możesz to zrobić:

• robiąc wpłatę bezpośrednio na konto fundacji : mBank 20 1140 2004 0000 3602 8093 0430
  • bezpośrednio w fundacji

DODATKOWE WAŻNE INFORMACJE

• Działamy w reżimie sanitarnym, w spotkaniu może uczestniczyć maksymalnie 8 osób. Obowiązkowa jest maseczka zasłaniająca usta i nos oraz dezynfekcja rąk.
  • Na to wydarzenie nie prowadzimy rezerwacji miejsc. Po prostu przyjdź do nas. Śmiało dzwoń do 502 538 132, jeśli masz wątpliwości.
  • Przeczytaj Regulamin Wydarzeń Fundacji Rozwoju Tadam (link https://fundacjatadam.org/regulamin-udzialu-w-wydarzeniach/) oraz Politykę Prywatności (https://fundacjatadam.org/polityka-prywatnosci/) Uczestnictwo jest jednoznaczna z ich akceptacją.
  • Zastrzegamy sobie prawo do odwołania wydarzenia bez podania przyczyny lub zmiany terminu na inny.

CEL

Spotkanie utworzone w celu realizacji działań statutowych Fundacji Rozwoju Tadam w obszarze działań publicznych ”działalność wspomagająca rozwój wspólnot i społeczności lokalnych”. Realizowana w ramach inicjatywy „Bądźmy razem”