Edukatorzy – Natasza Tomińska

Specjalista chorób oczu, lekarz medycyny estetycznej. Okulistyką zajmuję się od 2006r, ukończyłam Akademię Medyczną w Warszawie. W 2012 roku uzyskałam tytuł specjalisty okulistyki .W 2018r ukończyłam podyplomowe szkolenie z zakresu medycyny estetycznej przy Międzynarodowym Stowarzyszeniu Dermatologów Estetycznych, którego jestem członkiem.

Medycyna Estetyczna i okulistyka stały się na równi moją pasją. Połączenie tych dwóch dziedzin pozwala mi pomagać pacjentom na wielu poziomach, opóźniając oznaki starzenia i dbając o ich wzrok. Ciągle poszerzam swoją wiedzę i umiejętności, uczestniczę w licznych kursach, szkoleniach i sympozjach, aby korzystać z najnowszych i najskuteczniejszych metod leczenia. Poza pracą w gabinecie okulistycznym, od 2016r współpracuję i współtworzę gabinet medycyny estetycznej Anti Aging Club.

Kontakt: http://estetyczna-plock.pl/

Jeśli chciałabyś wziąć udział w wydarzeniu z udziałem Nataszy – kliknij poniższe oklaski, to dla nas sygnał, że zajęcia takie są Wam potrzebne.