Edukatorzy – Sandra Panuś

Z zawodu pedagog społeczny, z pasji i zauroczenia rozwojem – coach ICC, Terapeutka TSR (Terapii Skierowanej na Rozwiązaniach) i doradca wizerunkowy. TSR to nurt psychologiczny, który absolutnie mnie urzekł, po bliższym poznaniu awansował wręcz na życiową filozofię.

Od 6 lat organizuję autorskie kobiece spotkania „Porozmawiajmy o…”, których celem jest przede wszystkim bycie razem, budowanie więzi i siostrzanej wspólnoty. Uczestniczki mają możliwość się poznać, zaprzyjaźnić i przy okazji porozmawiać o ważnych tematach – np. celebrowaniu życia, kobiecości, szczęściu czy sensualności.

Od 2017 roku jestem ambasadorką fundacji Olgi Kozierowskiej Sukces Pisany Szminką. Z ramienia fundacji organizuję w Płocku spotkania „Sukces to Ja”, które mają na celu aktywizację kobiet. Są to spotkania rozwijające tak zwane umiejętności miękkie. Rozmawiamy m.in. o poczuciu własnej wartości czy świadomym oddechu, ale również o prowadzeniu własnej działalności i tym, jak promować ją w mediach społecznościowych. Towarzyszę kobietom, inspiruje, pomagam. Zmiana jest moim paliwem, w związku z tym cały czas staram się poszerzać swoje umiejętności.

Jestem w trakcie szkolenia, aby zostać Team coachem i móc prowadzić coachingi zespołowe i grupowe oraz w trakcie Studium Profesjonalnej Psychoterapii, aby zostać psychoterapeutka. Wyznaję zasadę, że istotą pełnego, harmonijnego życia jest równowaga pomiędzy ciałem, umysłem i duszą.

Kontakt: sandrapanus@gmail.com Możemy się spotkać na Instagramie i na Facebooku

Jeśli chciałabyś wziąć udział w wydarzeniu z udziałem Sandry – kliknij poniższe oklaski, to dla nas sygnał, że zajęcia takie są Wam potrzebne.

Jedna odpowiedź na “Edukatorzy – Sandra Panuś”